Asioi etänä Treet-sovelluksen avulla

Tutustumistarjous: Tilaa Treetin kautta – saat toimituksen noutolokerikkoon kaupan päälle.

Kangasniemen apteekissa on käytössä Treet-sovellus, joka mahdollistaa apteekkiasioinnin älypuhelimen ja tietokoneen avulla.

Treet-sovelluksella tilaat kätevästi niin lääkkeet kuin muut apteekkituotteet. Lisäksi Treetin kautta saat lääkeneuvonnan apteekkimme farmaseutilta, jotta lääkkeen käyttö on turvallista ja sujuvaa.

Käsittelemme Treet -tilauksia ma-pe klo 9-16.00 la 9-12.00. Kotiinkuljetukset ja toimitus noutolokerikkoon saatavilla arkipäivinä. Kun teet tilauksen arkena klo 13 mennessä, toimitus kotiinkuljetuksella/noutolokerikkoon onnistuu saman päivän aikana.

Lataa sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta:

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Treet-sovellusta myös selaimessa. Tästä pääset suoraan apteekkimme sivulle.

Näin tilaat lääkeet ja muut apteekkituotteet Treetissä

  1. Lataa sovellus tai mene selaimella apteekkimme Treet-sivulle ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla. Valitse sovelluksessa apteekiksesi Kangasniemen apteekki.
  2. Valitse haluamasi itsehoitolääkkeet sekä muut tuotteet ostoskoriin ”Apteekki” -välilehdeltä.
  3. Klikkaa ”aloita tilauksen tekeminen”. Valitse, haluatko lääkeneuvonnan puhelimitse vai chatissa ja kuinka haluat lääkkeesi toimitettavan.
  4. Apteekkimme farmaseutti ottaa sinuun yhteyttä lääkeneuvonnan antamiseksi sekä lääketilauksen käsittelemiseksi.
  5. Viimeiseksi valitse maksutapa. Toimitamme lääkkeen pyytämälläsi tavalla.

Toimitustavat

Kotiinkuljetus (toimitus samana päivänä, kun tilaat arkena klo 13 mennessä).

Treet-sovelluksen kautta on mahdollista tilata lääkkeet kotiinkuljetuksella Kangasniemen lähialueille. Kotiinkuljetus on saatavilla arkisin maanantaista perjantaihin. Mikäli haluat lääkkeet toimitetuksi kotiinkuljetuksena saman päivän aikana, teethän tilauksesi arkipäivänä klo 13 mennessä.

Kuljetuksen hinta taajama-alueella 0-4km linnuntietä apteekista on 8,00 €/kuljetus. Kuljetus pidemmälle Kangasniemellä erillisen hinnaston mukaan. Valitse Treetissä toimitustavaksi ”nouto apteekista” ja ota yhteyttä sovelluksen kautta.

Noutolokero K-Market Puulantorissa (toimitus samana päivänä, kun tilaat arkena klo 13 mennessä).

Apteekkimme noutolokero sijaitsee K-Market Puulantorissa. Noutolokero on kätevä tapa tilata lääkkeet erityisesti jos et pääse asioimaan apteekin aukioloaikoina. Mikäli haluat lääkkeen toimitetuksi samana päivänä, teethän tilauksen arkena klo 13 mennessä.

K-Market Puulantorin noutolokero on käytössä myymälän aukioloaikoina maanantaista lauantaihin klo 7-21 ja sunnuntaisin 10-21. Noutolokeroon on mahdollista toimittaa huoneenlämmössä säilytettäviä lääkkeitä sekä muita apteekin valikoimaan kuuluvia tuotteita.

Nouto apteekista apteekin aukioloaikoina

Halutessasi voit noutaa tilauksesi myös suoraan apteekista. Tilaamalla lääkkeet ennakkoon Treetin kautta vältyt jonottamiselta ja saat lääkkeesi nopeasti suoraan kassalta. Tarvittaessa voit myös tehdä tilauksen itse ja luovuttaa noutokoodin läheisellesi, joka voi noutaa tilauksen puolestasi.

Maksutavat

Tilaus maksetaan verkkopankkitunnuksilla/maksukortilla Treet-mobiilisovelluksen kautta.

Muuta huomioitavaa

Eläinten reseptilääkkeiden toimitus ei valitettavasti ole mahdollista Treetin kautta. Eläinlääkkeiden osalta käytössä on edelleen perinteiset, paperiset lääkemääräykset.

Lisäksi lainsäädäntö määrää, että huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä ei voi toimittaa verkkoapteekkipalvelun kautta. Pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia PKV-lääkkeitä etäasioinnissa on mahdollista toimittaa pienin mahdollinen pakkaus.